SVENSKA
SÖK
LOGGA IN
  Lediga tjänster

Om Flexilast
Kort historik
Snabbfakta
Kvalitet & Miljö
Finansiellt
Informationsmaterial
Styrelse
Bli delägare/Sök jobb
Lediga tjänster

Vi söker en driven Transportledare med säljansvar.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en transportledare till vår avdelning  ’Specialtransporter’, med placering i Hässleholm.Du kommer att arbeta med planering och ledning av transporter med daglig kontakt med såväl kunder, mottagare, chaufförer och andra transportföretag. I tjänsten ingår även tillståndshantering samt offertberedning och prissättning av våra olika typer av tjänster.

Din profil
Vi söker dig som vill verka i ett företag med intressanta framtidsutsikter. Vi ser gärna att du är insatt och har erfarenhet inom transportledning och specialtransporter samt har en utpräglad känsla för service. Du bör vara stresstålig och gillar att ha omväxlande och varierande arbetsuppgifter. Du har förmåga att hantera olika och många arbetsuppgifter och van vid att agera som spindeln i nätet. Du trivs med att ta ett stort ansvar och har även ett stort engagemang. Arbetet är självständigt men du ingår i ett team. Du har en positiv och öppen attityd och förmåga att skapa goda relationer. Som person är du driven, flexibel samt har en god samarbetsförmåga.

Goda språk och skrivkunskaper i både svenska och engelska är meriterande. Du har goda IT-kunskaper, är strukturerad och är en god administratör.

Sista ansökningsdatum är den 2017-07-31, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsomfattning
Heltid
 Anställningsform
Vikariat minst 1 år
Tjänstgöringsort
Hässleholm      

 Tillträde kan ske snarast. Ansökan skickar du till: ansokan@flexilast.se